Betaalmogelijkheden bij PlentyThingz Laat een bericht achter

Voor elke website of webshop is het belangrijk dat klanten op een veilige en betrouwbare manier hun aankopen kunnen betalen. Bij PlentyThingz heeft u de keuze uit verschillende betaalmethoden voor het afrekenen van uw bestelde artikelen.

iDEAL
iDEAL wordt gezien als de meest populaire online betaalmethode. PlentyThingz heeft iDEAL geïntegreerd in het webwinkelsysteem om te kunnen betalen via uw eigen bank (Rabobank, SNS, ABN, Knab, bunq etc.). De betaling middels iDEAL wordt direct verwerkt en u kunt in uw bankaccount direct zien of de betaling is voltooid. Kortom; veilig en snel!

Achteraf betalen met Klarna
Wilt u uw bestelde artikel(en) eerst ontvangen en achteraf betalen? Ook dat is geen probleem bij PlentyThingz. Met Achteraf Betalen van Klarna heeft u de keuze om direct of binnen 14 of 30 dagen na aankoop te betalen. De directe betaalmogelijkheid werkt op een vergelijkbare manier als een betaling middels iDEAL en bij de betaling binnen 2 of 4 weken heeft u de optie om uw product eerst uit te proberen en daarna pas te betalen. Er worden hiervoor geen extra kosten in rekening gebracht.

PayPal
Bij PlentyThingz heeft u ook de mogelijkheid om uw betaling te voldoen via PayPal. Dit veilige en betrouwbare online betalingssysteem wordt door vele websites en webshops gebruikt. Wanneer u een PayPal-account heeft aangemaakt, kunt u deze linken aan uw bank- of creditcardaccount. Ook PayPal staat bekend om een snelle verwerking van de betaling.

VVV Cadeaukaart / VVV Giftcard / VVV Online Cadeaucode
Elke bestelling bij PlentyThingz is ook te betalen met een VVV Cadeaukaart (of één van de andere VVV-tegoedmogelijkheden). Vul in het betaalsysteem het kaartnummer en de bijbehorende pincode in en je tegoed wordt direct verrekend met het totaalbedrag. Als het tegoed van de cadeaukaart niet toereikend is, kan het resterende bedrag met één van de andere betaalmethodes worden voldaan.

Webshop Giftcard
Bij PlentyThingz heb je ook de mogelijkheid om je aankopen te betalen met de Webshop Giftcard. Vul de 19-cijferige code die op de kaart (of in de e-mail bij een online aankoop) staat in bij het afrekenen en de waarde van de giftcard wordt direct verrekend met het totaalbedrag. Wanneer je niet voldoende tegoed op de Webshop Giftcard hebt staan, kan je het resterende bedrag betalen met één van de andere betaalmogelijkheden.

Zijn de betalingsmogelijkheden van PlentyThingz betrouwbaar?
PlentyThingz vindt het belangrijk dat alle betalingen in de webshop op een veilige, betrouwbare, effectieve en toegankelijke manier kunnen worden uitgevoerd. Wij hebben er dan ook voor gekozen om verschillende mogelijkheden hiervoor te bieden. Alle hierboven genoemde mogelijkheden worden door controlerende instanties bestempeld als veilig en betrouwbaar. Ook voldoet PlentyThingz hiermee aan de voorwaarden en eisen die het webwinkelkeurmerk stelt met betrekking tot betalingsmogelijkheden voor klanten.

Hebt u vragen over de betaalmogelijkheden van PlentyThingz? Neem gerust contact met ons op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *