Gezellige activiteiten

Gezellige activiteiten voor het hele gezin Laat een bericht achter

De lente is eindelijk begonnen! De temperaturen kunnen soms echter nog best wel fris zijn en door corona zitten we nog steeds een beetje aan huis gekluisterd. De musea en zwembaden zijn gesloten dus we moeten er thuis een feestje van maken. Waarschijnlijk heb jij Netflix ook helemaal uitgekeken en ben je toe aan nieuw, leuke activiteiten die je met je gezin kunt doen. Om je te helpen aan nieuwe inspiratie heeft Plenty Thingz een lijst gemaakt van onze favoriete activiteiten met het hele gezin. Hier komt ie!

1. Kubb spel voor jong en oud

Kub is een outdoor gezelschapsspel dat wordt gespeeld met 2 tot 12 deelnemers. Het spel is leuk voor jong en oud. Je kunt  het spelen  op een speelveld  van minimaal 4 bij 6  meter. Het spel is perfect  te spelen op een grasveldje. Leuk voor in de achtertuin of in het park! 

Je wint het spel door de koning om te gooien. Eerst moeten alle Kubb´s van de tegenstander veroverd worden. Het team dat als eerste de kubb´ s van de tegenstander heeft omgegooid en daarna de koning omver gooit is de winnaar!  

Houten Kubb spel set

2. Maak de lekkerste en leukste wafels

Dit is één van de lekkerste activiteiten die je op een regenachtige dag kunt doen. Plenty Thingz verkoopt naast speelgoed ook een ruim assortiment aan keukenproducten. Met de wafelijzer van het merk Tristar  maak je de lekkerste wafels! Versier ze vervolgens met smarties, jam en veel meer lekkers.

Tristar WF-2120 Wafelijzer voor 10 Hartwafels RVS

Als je helemaal wilt uitpakken zet je de chocoladefontein op tafel! Dit idee is natuurlijk ook super voor kinderfeestjes.

Wafel Met Nutella Fles

3. Sportieve activiteiten

Haal de campingsferen in huis met je eigen tennistafel of voetbaltafel! Tafelspellen  geven uren speelplezier en houden je tegelijk een beetje in beweging. De spellen zijn leuk voor jong  en oud! 

De  Plenty Thingz tennistafel is makkelijk in te klappen tot een compact pakketje. Je kunt hem dus goed in de kast opbergen wanneer je hem niet nodig hebt. Ook kan de tafel dus gemakkelijk mee op vakantie!

Tafelvoetbal is een heel simpel en gezellig spel! Het is leuk voor jong en oud en het eindigt vaak met lachen, gieren en brullen. 

De voetbaltafels die Plenty Thingz in het assortiment heeft kun je zowel binnen als buiten gebruiken. Tafelvoetbal kun je zowel één op één spelen als met zijn vieren. We verkopen ook opklapbare voetbaltafels. Dit is handig als je niet zo veel ruimte hebt.

vidaXL Voetbaltafel inklapbaar 121x61x80 cm zwart

Welke activiteiten doe jij graag met je gezin in tijden van corona? Laat het weten via onze Instagram!

Meer lezen?

Ons favoriete buitenspeelgoed! 

Betaalmogelijkheden bij Plenty Thingz

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *