Speelkleden & Babygyms

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Speelkleden & babygyms

De speelkleden van Plenty Thingz geeft je baby een zacht oppervlak waarop hij langzaam de wereld kan verkennen. In combinatie met de babygym worden ze uitgedaagd om te spelen en te bewegen. Bekijk hier ons volledige assortiment van Speelkleden & Babygyms en profiteer van mooie kortingen.

Kruipen en Rollen

Je baby kruipt, rolt, zit en ligt zacht en comfortabel op de speelmat. Het is een geweldige plek waar ze de wereld stap voor stap ononderbroken kunnen ontdekken. Dikke stof verzacht houten of stenen vloeren, waardoor speelmatten een goed alternatief zijn voor boxen. Zorg voor voldoende speelgoed zodat je baby genoeg te doen heeft. Vrolijke kleuren, vormen, texturen en patronen zullen uw kinderen keer op keer verbazen. De zintuigen worden continu geprikkeld en de ontwikkeling van motorische vaardigheden wordt gestimuleerd. Dit maakt de speelmat een geweldige en veilige plek voor baby’s om op een leuke manier nieuwe dingen te leren.

Vanaf drie maanden wordt het zicht van je baby duidelijker. Ze kunnen objecten beter onderscheiden. Je zult merken dat ze hun armen uitstrekken en een grijpende beweging maken. Als ze niet lang op hun buik kunnen blijven liggen, is het leuker om een ​​babygym op een speelmat te hebben. Baby Gym stimuleert je kind om te grijpen, vast te houden en te bewegen. Dit helpt bij de ontwikkeling van motorische vaardigheden en spieren.

Speelkleed

Hier bij Plenty Thingz hebben wij alle producten voor de Baby & Peuter. Kwalitatieve producten voor een betaalbare prijs. De kwaliteit van onze ontzettend leuke speelkleden zullen je niet ontgaan zijn. Dit heeft namelijk onze topprioriteit. Plezier met onze producten is gegarandeerd.

We willen je de beste service bieden bij alle aankopen. Twijfel je over je het product of wil je het vervangen door een ander product? Dat begrijpen we bij Plenty Thingz. Daarom bieden we een ruil- en retourservice aan binnen 30 dagen na aankoop. Met een volledige kennis van onze producten en een volledig begrip van welke producten aan uw behoeften voldoen, staat ons team van de klantenservice 24 uur per dag, klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij uw nieuwe aankoop.

Als je vandaag bestelt, verzenden we je aankoop dezelfde dag nog gratis.