Buggy & Kinderwagens

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Buggy & Kinderwagens

Een Buggy & Kinderwagens bestel je bij Plenty Thingz. Ons team staat altijd klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.
Het assortiment kinderwagens bij Plenty Thingz is uitgebreid. In onze collectie vindt iedereen zijn droomkinderwagen. Voor tweelingen hebben we de leukste tweelingkinderwagen in verschillende kleuren. Wil je liever dat de kinderen naast elkaar zitten of toch achter elkaar in een Kinderwagen dubbel. Deze zijn ideaal bij een gezinsuitbreiding. Je kunt ze namelijk als enkel of dubbel wagen gebruiken.

Kies de kinderwagen die bij je past

Om erachter te komen welke kinderwagen voor jou geschikt is, is het verstandig om te bedenken waar je de kinderwagen voor wilt gebruiken. Lifestyle kinderwagens zijn ideaal voor in de stad: smal, lichtgewicht en gemakkelijk te manoeuvreren. Lifestyle kinderwagens zijn geschikt voor dagelijks gebruik en kunnen op verschillende ondergronden worden gebruikt. Met een all-terrein kinderwagen loop je gemakkelijk over ruig terrein, zoals stranden of bospaden.

Praktisch en Betaalbaar

Ook zijn er praktische kenmerken om rekening mee te houden bij aanschaf van een Buggy & Kinderwagens. Als je vaak met een kinderwagen rijdt, controleer dan of deze in de kofferbak van je auto past. Eén inklapbaar buggy is in deze geen overbodige luxe en altijd makkelijk mee te nemen.  Ook kun je kiezen uit de 2 in 1 of de 3 in 1 kinderwagen die tevens in hoogte te verstellen zijn. Wel zo handig als jij en je partner in lengte verschillen.

We willen je de beste service bieden bij alle aankopen. Wil je het product omruilen of liever vervangen door een ander product? Dat begrijpen we bij Plenty Thingz en daarom bieden we een ruil- en retourservice aan binnen 30 dagen na aankoop. Met volledige kennis van onze producten en een volledig begrip van welke producten aan uw behoeften voldoen, staat ons team van de klantenservice 24 uur per dag, klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij uw nieuwe aankoop.