Partytenten & prieëlen

Filter & sorteer

Partytenten & prieëlen

Bent u op zoek naar partytenten & prieëlen in uw tuin? Dan ben je bij Plenty Thingz aan het juiste adres! Wij bieden u de mooiste en de meest praktische partytenten & prieëlen in verschillende maten en gemaakt van verschillende materialen. Hiermee creëer je niet alleen een comfortabele en sfeervolle plek in je tuin, maar bescherm je je ook tegen allerlei weersomstandigheden. Dankzij de overkapping is het ook bij hevige regenbuien of felle zonneschijn heerlijk vertoeven in de tuin. Bekijk snel ons brede assortiment aan partytenten & prieëlen en maak uw buitenruimte compleet maakt.

Wil je je voorbereiden op een kinderfeestje of een groot evenement in de tuin of in een buiten? Dan gaat er niets boven een duurzame en kwalitatieve partytent van Plenty Thingz. Daarnaast zijn partytenten niet alleen geschikt voor feesten, ze zijn ook de perfecte oplossing voor allerlei buitenactiviteiten. Daarnaast zijn partytenten ook de perfecte oplossing voor alle buitenactiviteiten, te denken aan een overkapping voor zandbak in een tuin, of een tijdelijke ruimte voor een of eetkamer restaurant.

Tuinoverkapping dat bij je tuin past

Waar de één een ruime tuin heeft met veel ruimte, heeft de ander een bescheiden tuin tot zijn of haar gebruik. Maar het hebben van een kleine tuin betekent niet dat er geen ruimte is voor een tuinhuisje! Plenty Thingz heeft daarom verschillende afmetingen en vormer, waardoor de kans groot is dat je het wandprieel, prieel met gordijnen of prieel met een dubbele dak kan vinden. Zo kunt u bij ons al terecht voor een klein zitpaviljoen, waar u heerlijk met z’n tweeën van de buitenruimte kunt genieten. Prieëlen zijn aantrekkelijk en praktisch. Een open houten tuinhuisje is niet alleen een sfeervolle decoratie voor een tuin, maar ook zeer functioneel in het gebruik. Je kunt nog lekker in het tuinhuisje drogen als je wilt genieten van de heerlijke temperatuur als de douche net begint. En als de zon schijnt, kunnen bomen worden gebruikt om af te koelen in de schaduw.

Duurzaam en waterdichte Partytent

Al onze partytenten zijn 100% waterdicht. Dit komt doordat de naden van het zeil niet zijn genaaid, maar gelast. Hierdoor zijn de zeilen nog heel, zonder kleine gaatjes, waardoor je partytent waterdicht blijft. Het zeil is ook bestand tegen temperaturen van -20 tot +50°C. Het dakzeil hangt over de zijwanden en dekt zo de ruimte tussen de zijwanden en het dak af. Tussen de muren en het dak kan geen regenwater in de tent komen. Ook is de bodem van de tent waterdicht door de bodemflappen, ook kan regenwater zeer goed uit de partytent wegvloeien.

Partytenten zijn ontwikkeld om veelvuldig in verschillende situaties te worden ingezet. Om een ​​stabiele en koud bestendige tent te ontwikkelen, hebben we speciale aandacht besteed aan sterke connectoren, die stevig in elkaar worden gezet middels de geleverde accessoires. Dit zorgt voor een maximale draagkracht. Ook bieden wij partytenten aan met hoogwaardige kliksystemen waarmee u razendsnel uw tent opzet. Onze producten zijn zo ontwikkeld dat de vochtige lucht in de tent constant ververst wordt door frisse buitenlucht zonder tocht. Daarom hebben onze partytenten ook in volledig gesloten toestand een aangenaam binnenklimaat. Doordat de zijwanden de tent niet afsluiten, is de binnenkant van de tent beschermd tegen condensatie. Kortom: frisse lucht komt je partytent binnen, zwoele lucht verlaat je partytent!

Hoe groot moet je feesttent zijn? Verschillende gelegenheden vragen om verschillende dozen. De ideale grootte hangt af van het aantal gasten dat u verwacht en de beschikbare ruimte op de locatie. Wilt u een feest van 15 organiseren? Dan is een partytent van 3×3 of 3×4 meter de perfecte maat. Als er 20 tot 25 gasten zijn, kun je het beste een grote partytent kopen van 4×4 of 3×6 meter, voor het geval dat.

Fijn en betaalbaar

Plenty Thingz biedt een breed assortiment aan met kwaliteit en  scherpe geprijsde producten. Kwaliteit staat bij ons altijd op de eerste plaats.

We willen de beste service bieden, zodat je veel plezier hebt van de partytenten & prieëlen. Twijfel je over het product of wil je toch liever deze vervangen door een ander product? Daar hebben we Plenty Thingz begrip voor. Daarom bieden we een ruil- en retourservice aan binnen 30 dagen na aankoop. Met een volledige kennis van onze producten en een volledig begrip van welke producten aan uw behoeften voldoen, staat ons team van experts 24 uur per dag om u te adviseren en te ondersteunen.