Bloempotten & plantenbakken

Filter & sorteer

Bloempotten en plantenbakken

De mooiste en meest praktische bloempotten en plantenbakken vind je in het ruime assortiment van Plenty Thingz. Planten en bloemen zijn onmisbaar in huis of tuin. Je ziet ze vaak fonkelen in vazen of gewoon op de grond. Maar je huis en tuin kun je ook opfleuren met planten in mooie potten of bakken. Zo creëer je niet alleen de juiste sfeer met bloemen of planten en laat je ook je mooie potten zien. Ook in kantoorruimtes is er niets leuker dan een kantoorbloembak.

Heeft u nog voldoende ruimte in uw voor- of achtertuin? Daar kunnen we wel wat mee. De bloembak buiten zorgt voor veel sfeer en ideaal om deze ruimtes op te vullen. Je kunt een grote pot kiezen die echt de aandacht trekt en veel bloemen kan bevatten. Maar je kunt ook kiezen voor een setje kleinere potten.  Een van de leukste zitbanken in de voortuin vinden we toch wel de Esschert Design Bank met plantenbak. Zitten en genieten van de mooie bloemen in de plantenbakken aan het uiteinde van de bank.

Naast je keuze uit grote of kleine potten heb je bij Plenty Thingz natuurlijk nog meer mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor mooie houten plantenbakken. Hout zorgt voor een solide uitstraling in huis. Het hout geeft ook direct een warm gevoel. Het hout van de pot is behandeld zodat je lang van het product kunt genieten. Enkele voorbeelden zijn de ‘’Plantenbakken verhoogd massief grenenhout’’ of de ‘’Plantenbak verhoogd met latwerk’’

Bloempot binnen en buiten

Bij Plenty Thingz heb je ook de keuze uit een van de stijlvolle plantenbanken van gegalvaniseerd staal antraciet of grijs. Ze zijn er ook in allerlei soorten en maten. Deze zijn zeer stabiel en robuust van uiterlijk. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u in de winter valt.

Groen is een integraal onderdeel van de moderne woonkamer. Veel mensen gebruiken mooie vazen ​​met boeketten bloemen. Binnen plantenbakken zijn perfect als je klaar bent om een ​​gedurfde stap te zetten en je huis gezellig te maken. Je kunt een grote plant uitkiezen en in een mooie grote pot doen, maar je kunt ook een kleine pot kiezen die perfect op je tafel of kast past.

Opfleuren van je tuin doe je bij Plenty Thingz

Plenty Thingz biedt een verscheidenheid aan Bloempotten en plantenbakken om zowel in huis als buiten in tuin alles op te fleuren. Stijlvolle, mooie en betaalbare potten en bakken bestel je in de leukste webshop van Nederland.

We willen je de beste service bieden bij alle aankopen. Wil je het product omruilen of liever vervangen door een ander product? Dat begrijpen we bij Plenty Thingz en daarom bieden we een ruil- en retourservice aan binnen 30 dagen na aankoop. Met volledige kennis van onze producten en een volledig begrip van welke producten aan uw behoeften voldoen, staat ons team van de klantenservice 24 uur per dag, klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij uw nieuwe aankoop.