Spiegels

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Spiegels

Bij Plenty Thingz heb je een ruime keuze aan staande spiegels, sieradenkast spiegels of klassieke spiegeltegels in je woonkamer. Welke spiegel je ook gebruikt, hij moet in elk huis passen. Spiegels kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt, zoals controleren of de kleding die je draagt ​​goed zit, je tandenpoetsen kijkend naar de badkamerspiegel in de badkamer kijken en de spiegel gebruiken om je kamer een dimensie te geven. Door effecten te creëren, kunnen kamerspiegels een kamer ook groter laten lijken.

Grote of Kleine Spiegels

Spiegels zijn er in verschillende soorten en maten. In een grote staande spiegel zie je jezelf helemaal. Ook laat een grote spiegel de kleine kamer groter lijken. Hetzelfde geldt voor wandspiegels. Wanneer je hem tactisch ophangt, zorgt hij voor meer licht in de kamer.  Daarnaast hebben we bij Plenty Thingz steeds vaker duurzame producten en zo zijn allerlei spiegels zoals de Halspiegel van gerecycled hout of spiegel met een bamboeframe. Goed voor de portemonnee en voor het milieu

Spiegel met verlichting

Goede verlichting is essentieel voor spiegels. Vooral badkamerspiegels worden vaak gebruikt en moeten goed verlicht zijn. Je vindt in ons winkel badkamerspiegel LED lampjes. Een bijzonder item is de sieradenkast met led-verlichting en spiegeldeuren. Je sieraad is goed zichtbaar met ingebouwde led-verlichting.

Plenty Thingz

Plenty Thingz biedt een verscheidenheid aan Spiegels en we hebben volop keuze in onze ruime assortiment

We willen je de beste service bieden bij alle aankopen. Wil je het product omruilen of liever vervangen door een ander product? Dat begrijpen we bij Plenty Thingz en daarom bieden we een ruil- en retourservice aan binnen 30 dagen na aankoop. Met volledige kennis van onze producten en een volledig begrip van welke producten aan uw behoeften voldoen, staat ons team van de klantenservice 24 uur per dag, klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij uw nieuwe aankoop.