Chaise longue

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Chaise longue kopen voor stijlvol genieten

Met een chaise longue kun je uitermate ontspannen liggen op je eigen luxe bank – ook wel longchair genoemd. Een uitermate stijl meubelstuk voor in je woonkamer. De combinatie zie je vaak van een bankstel en chaise longue, wat een mooie combinatie biedt van zitplekken en uitgestrekt liggen. Juist bij Plenty Thingz vind je geweldig mooie en elegante chaise longues in bijzondere kleuren en van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Heb je vragen of onze bankstellen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Het ontstaan van de chaise longue

De chaise longue gaat ver terug naar de tijd van de Egyptenaren. Daar ontstond het idee van een stoel en ligbed in één. Toen nog samengebonden met palmbladeren om meer comfort te bieden. Na verloop van tijd werd de stoel ook ontdekt door andere landen zoals Griekenland – veel beelden van goden en godinnen zit je ook op een ligstoel. De Romeinen gingen nog een stapje verder en de ligstoel gebruiken om te slapen. Deze ontwikkelden de stoel verder uit door het te bekleden met stof.

Een chaise longue online kopen

Wil je mooie chaise longue kopen dat niet teveel kost? Dan zit je goed bij Plenty Thingz. Hier vind je vele modellen in verschillende formaten, stijlen en bekledingen. Alle banken en meubelstukken in onze shop worden gratis verzonden in Nederland.