Vloerstoelen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Trendy vloerstoelen kopen

Zijn standaard stoelen een beetje te saai voor jou? Zoek je iets anders, wat meer veelzijdig en verplaatsbaar is? Dan zijn de lichtgewicht vloerstoelen bij Plenty Thingz zeker iets voor jou. Het zijn volwaardige stoelen met optimale ondersteuning voor je lichaam. Je kunt lekker ontspannen, een boek lezen, tv kijken of gamen.

Vloerstoelen worden steeds populairder omdat ze zo handig zijn. Het zijn feitelijk stoelen zonder poten. Je kunt ze vergelijken met zitzakken, loungekussen en poefjes. Je plaatst ze in de woon- of slaapkamer en ze zijn ideaal wanneer je ze extra zitplekken nodig hebt. En als je ze niet nodig hebt, eenvoudig op te bergen!

Bekijk ook onze zitzakken en poefs

Alle andere zitzakken en poefjes zijn eigenlijk ook een soort van vloerstoel. Zitzakken zijn weer een mix tussen stoel en zitzak. Belangrijk verschil is dat je met een vloerstoel wel rechtop kunt zitten in plaats van liggend of op je zij. Met een vloerstoel behoud je dus meer de rechtop houding, vooral handig als je langere tijd een goede houding wilt aannemen zoals bij het kijken van een tv serie of gamen. Laat je inspireren door de verschillende vormen, kleuren, materialen en merken en vind een prachtige stoel in onze webshop in de populaire stof zwart grijs beige of of groen, stop het in je winkelwagen en bestel online met gratis verzending binnen enkele dagen in Nederland.

Bekijk ook eens: