Salon- en bijzettafel

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Salon- en bijzettafel kopen

Salontafels zijn praktisch, decoratief en eye-catching in de woonkamer of slaapkamer. Zo omschrijven we een salontafel het best. Een veelzijdig meubel dat met een opvallend design moet passen bij je bank en de rest van je interieur. De bijzettafel is zeer functioneel en ideaal voor verschillende posities in je kamer. Zet ze naast de bank met mooie planten, lampen, kaarsen of andere decoraties. Je kunt er ook een paar combineren en ze gebruiken in plaats van een salontafel. Een salon- en bijzettafel gebruik je elke dag, dus het is een belangrijk meubelstuk in huis.

Zo is er altijd wel een design salontafel die je woonkamer helemaal af kan maken. Bij Plenty Thingz vind je tafels in alle soorten en maten; eettafels, salontafels, bijzettafels, consoles en losse bladen. Je moet een bijzettafel nooit alleen laten. Als je niet genoeg ruimte op je salontafel hebt, kun je ervoor kiezen om meerdere bijzettafels te kopen.

Stijlvol Salontafel; industrieel of modern?

Tafels zijn er in veel verschillende soorten, maten en uitvoeringen. Naast onze bestverkochte rechthoekige tafels hebben we ook ronde, vierkante en ovale tafels. We hebben een ruim assortiment en daarnaast hebben we ook verschillende stijlen; industrieel, modern of klassiek. De inrichting van de woonkamer bepaalt de uitstraling van een design salontafel. Zo zijn stoere salontafels met stalen poten en glazen blad perfect voor industriële interieurs. Hout valt op in klassieke of moderne interieurs. Speel ook met vormen. Een ronde of ovale salontafel doet het bijvoorbeeld goed in een woonkamer met veel strakke lijnen. Het maakt de ruimte interessanter en brengt alles bij elkaar. Met een vierkante of rechthoekige tafel houd je het strak. Dat past dan weer goed bij een op-en-top moderne inrichting.

Betaalbaar passend bij de laatste trends

Plenty Thingz heeft een verscheidenheid aan tafels, waaronder salontafels en bijzettafels om mee te gaan met de laatste trends. Het assortiment wordt regelmatig aangevuld met nieuwe meubels van verschillende materialen en kleuren. Van de inmiddels populaire industriële bijzettafels tot messing tafels die je interieur een moderne uitstraling geven, er is echt een tafel voor elk interieur.

De leukste Salontafels

Plenty Thingz biedt een verscheidenheid aan Salon en Bijzettafels. Betaalbaar, kwalitatief en trendy. De kwaliteit van onze trendy salontafels  en bijzettafel zullen je niet zijn ontgaan. Dit heeft namelijk onze topprioriteit.

We willen je de beste service bieden bij alle aankopen. Wil je het product omruilen of liever vervangen door een ander product? Dat begrijpen we bij Plenty Thingz en daarom bieden we een ruil- en retourservice aan binnen 30 dagen na aankoop. Met volledige kennis van onze producten en een volledig begrip van welke producten aan uw behoeften voldoen, staat ons team van de klantenservice 24 uur per dag, klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij uw nieuwe aankoop.