Tuinmeubelen

Filter & sorteer

Tuinmeubelen kopen

Bij Plenty Thingz vind je de meest diverse en voordelige tuinmeubels. Op zonnige dagen, is er niets leuker dan op je tuinset in je tuin of op het balkon te zitten. Wil je ook voorbereid de zonnige dagen tegemoet gaan en optimaal voorbereiden, dan heb je een tuinset nodig van Plenty Thingz. Volop keuze aan tuinmeubelen tegen scherpe prijzen.

Naast tuinsets hebben wij een groot aanbod aan andere tuinmeubelen, zoals de Tuinbedden, tuinpoefs, tuintafels, ligstoelen en loungebanken. We vertellen je graag welke meubelen geschikt zijn voor jouw buitenruimte en hoe je je tuinmeubelen het beste onderhoudt zodat je er langer van kunt genieten! Veel zonplezier is gegarandeerd met de Tuinmeubelen van Plenty Thingz.

Genieten van de zon

Tuinsets bestaan ​​meestal uit een tafel en minstens twee stoelen, zodat wanneer de zomer eindelijk toeslaat, kunt genieten van het allerbelangrijkste en leukste meubel in de zon. Een ander voordeel van een tuinset is dat alle onderdelen aan elkaar kunnen worden gemonteerd en dat het minder duur is dan het afzonderlijk kopen van tafels, stoelen en tuinbanken.

Tuinmeubelen zijn zeer stijlvol en zijn gemaakt van materialen als poly rotan, metaal en kunststof. Je kunt ook kiezen voor een aluminium tuinset of een hardhouten tuintafel. Al deze materialen zijn gemakkelijk schoon te maken, waterdicht en ideaal voor gebruik buitenshuis. Afhankelijk van het model kunnen de stoelen worden gestapeld of volledig onder de tafel worden geplaatst om ruimte te besparen. Plenty Thingz heeft verschillende pakketten aan tuinmeubels van hoeveel zitplaatsen je wilt en hoeveel ruimte je in je tuin hebt.

Stijlvol genieten

Tuinmeubelen kunnen uit verschillende materialen zijn samengesteld. Het grote voordeel van kunststof meubelen zijn, dat ze tegen een stootjes kunnen, weerbestendig zijn en niet het minste ze zijn onderhoudsarm. Daarnaast zijn ze ook erg praktisch. Bij een regenbui of wind, kun je de tuinmeubels makkelijk opbergen, stapelen of vouwen om ze gemakkelijk mee te nemen. Klapstoelen en klaptafels zijn een goede optie als je weinig ruimte op je balkon of terras hebt, omdat je ze kunt opvouwen om ruimte te besparen. Ben je toch meer van een verstelbare tuinstoel met verstelbare rugleuning zeker iets voor jou! Hiermee kun je gemakkelijk de gewenste houding aannemen, de rugleuning omhoog en optimaal genieten van je omgeving. De Plenty Thingz – ontspanningsset wordt geleverd met bijpassende waterdichte en stofdichte kussens om de vrije tijd meer ontspannend te maken. Je nieuwe tuinset wordt geleverd – kussens erop en klaar om te relaxen!

Plenty Thingz maakt het mogelijk

Plenty Thingz biedt een verscheidenheid aan Tuinmeubels. Kwaliteit en stijlvol. De kwaliteit van onze trendy Tuinmeubelen zullen je niet zijn ontgaan. Dit heeft namelijk onze topprioriteit.

We willen je de beste service bieden bij alle aankopen. Wil je het product omruilen of liever vervangen door een ander product? Dat begrijpen we bij Plenty Thingz en daarom bieden we een ruil- en retourservice aan binnen 30 dagen na aankoop. Met volledige kennis van onze producten en een volledig begrip van welke producten aan uw behoeften voldoen, staat ons team van de klantenservice 24 uur per dag, klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij uw nieuwe aankoop.