Zandbak kinderen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Zandbak kopen

Bij Plenty Thingz kun de perfecte zandbak kopen voor je kids. Het is bijna lente en zoals het ernaar uitziet gaan we weer een heerlijk en vooral zonnig seizoen tegemoet. Veel buitenplezier gegarandeerd! Er gaat dan niets boven een goed gevulde zandbak in de tuin en kinderen met een glimlach die heel veel plezier hebben in de zandbak. Bouw je zandkastelen, waterwegen en graaf gekste tunnels die met elkaar zijn verbonden Nu kan je dit overal met de zandbak van Plenty Thingz. Er is geen betere plek voor kinderen om met zand te spelen, het liefst met water.

Zandkastelen in je zandbak

De zandbak is er in verschillende soorten en maten. Wil je een dak ter bescherming van het UV licht of wil je juist geen dak maar dan wel met een geïntegreerde bank in je zandbank, waarmee je comfortabel in de zandbak kunt spelen? Alle opties zijn voor handen.

Zand blijft in de peuter en bij de kinderopvang een van de meest leukste speelgoed voor kinderen. Je kan uren met het zand spelen, het neemt alle vormen aan en zolang dit niet met water mengt, klop je all het speelzand gemakkelijk van je af. Zand is een natuurlijk materiaal met een grote speel- en ontwikkelingswaarde. Zand heeft een enorme impact op de ontwikkeling en creativiteit van een kind.

Plezier & Genot met onze zandbak voor kinderen

Plenty Thingz heeft een ruim assortiment aan zandbakken voor kinderen van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Het perfecte tuinspeelgoed voor heel veel plezier. Zorg voor een goed gevuld zandbak met speciaal speelzand wat kindvriendelijk is. Hiermee blijven de kleren schoon en is de kans dat de kinderen zich bezeren nihil.

Kwaliteit staat bij ons altijd op de eerste plaats. We willen de beste service bieden voor al het buitenspeelgoed. Twijfel je over het product of wil je deze vervangen door een andere zandbak? Dat begrijpen weten wij bij Plenty Thingz maar al te goed.

Daarom bieden we een ruil- en retourservice aan binnen 30 dagen na aankoop. Met een volledige kennis van onze producten en een volledig begrip van welke producten aan uw behoeften voldoen, staat ons team van experts 24 uur per dag klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij uw nieuwe aankoop.

Als je vandaag bestelt, verzenden we je buitenspeelgoed dezelfde dag nog gratis.