Rijdend speelgoed

Filter & sorteer

Rijdend speelgoed kopen

Hier vind je het mooiste en meest bijzondere rijdend speelgoed. Een groot assortiment met een groot verscheidenheid aan rijdend speelgoed. Velen dromen ervan om in een echt coole elektrische auto te rijden. Nu kun je dit verwezenlijken met de geweldige Plenty Thingz elektrische kinderauto’s. Accuvoertuigen zien eruit als echte grote supercar-merken, maar ze zijn miniatuur.

Als je veel tijd met je vrienden wilt doorbrengen voor een echte paard rijervaring op het platteland of in de tuin, dan zijn de My Pony paarden iets voor jou. Er is ook de Unicorn (gold) variant. Ook zijn er niet niet-gemotoriseerd speelgoed zoals loopfietsen. Voor de kleine Formule 1-liefhebbers bieden we ook een aantal coole skelters aan in verschillende kleuren.

Spetterend aanbod kinderspeelgoed

Plenty Thingz biedt een breed assortiment aan rijdend speelgoed. Hier vind je elektrische kinderauto’s, accuauto’s, loopauto’s en loopfietsen. Wij zijn experts in elektrisch en niet-elektrisch rijdend speelgoed. Of u nu op zoek bent naar een replica van de originele supercar of een My Pony, bij ons is uw kans op succes groot. Bekijk snel het assortiment en profiteer van scherpe prijzen.

Betaalbaar en ontzettend gaaf

Bij Plenty Thingz koop je het rijdend speelgoed voor een betaalbaar prijs. Kwaliteit van onze ontzettende leuke speelgoed hebben bij Plenty Thingz altijd de hoogste prioriteit. Wij werken met gerenommeerde merken en eisen van ieder merk tevens dat zij de veiligheid het rijdend speelgoed nooit uit het oog verliezen. Daarom stellen wij, zoals u dat van ons mag verwachten, hieraan hoge eisen. De veiligheid van kinderen hebben immers de hoogste prioriteit. Daarnaast willen wij dat kinderen voor een lange periode veel plezier hebben met hun gave accuvoertuig, kinderauto, loopfiets of de go-kart skelters.

Wij willen bij de aanschaf van de elektrische kinderauto speelgoed ontzorgen. Twijfel je over een product of wil je dit het liefst omruilen voor een ander speelgoedauto? Bij Plenty Thingz begrijpen wij dat heel goed. Wij bieden daarom tot wel 30 dagen na aanschaf de omruil- en retour service. Ook staan ons team van specialisten, beschikken over alle productkennis, klaar voor je om te adviseren over je nieuwe aankoop op ieder gewenst moment van de dag.

Bestel vandaag nog het rijdend speelgoed met een uniek kenteken en dezelfde dag nog wordt je aankoop verzonden.