Kinderauto

Filter & sorteer

Speelgoed Kinderauto

Droom jij er ook van om in een echt coole elektrische kinderauto te rijden? Nu met onze geweldige Plenty Thingz speelgoed kinderauto. Accu auto’s zien eruit als echte grote supercar-merken, maar ze zijn miniatuur. Wil je veel tijd doorbrengen met je vrienden met achtergrondmuziek?

In de tuin of thuis? Nu met de te gekke elektrische kinderauto van Plenty Thingz. Er zijn veel merken zoals Rollzone, Mercedes, Audi en elke kinderauto is uniek. Rij vandaag deze speelgoedauto. Ze zijn zo geweldig om te zien en te rijden! Blader snel door onze producten van rijdend speelgoed en profiteer van concurrerende prijzen.

Elektrische kinderauto

De elektrische speelgoedauto is verkrijgbaar in allerlei kleuren en merken, te denken aan een sportieve Mercedes, Audi, Land Rover accuvoertuigen of de nog exclusievere merken zoals de elektrische kinderauto’s van de merken Bentley, Bugatti, Porsche of de Lamborghini. Deze zijn prachtige speelgoedauto zijn te besturen door kinderen middels een gaspedaal of met de bijgeleverde afstandsbediening waarbij de ouder optimaal controle hebben over de speelgoedauto’s. De verschillende opties zoals een USB of MP3 aansluiting voor muziek, of de comfortabel aandrijving zijn geen overbodige luxe voor de kinderauto. Daarnaast hebben we de auto’s in een 1 of 2 zitter. Wel zo gaaf als je samen met je vrienden wilt toeren buiten of binnen.

Betaalbaar en ontzettend gaaf

In de webwinkel van Plenty Thingz koop je de kinderauto voor betaalbaar prijs. Kwaliteit van onze ontzettende leuke elektrische kinderauto’s hebben bij Plenty Thingz altijd de hoogste prioriteit. Wij werken met gerenommeerde merken en eisen van ieder merk tevens dat zij de veiligheid de kinderauto’s nooit uit het oog verliezen. Daarom stellen wij, zoals u dat van ons mag verwachten, hieraan hoge eisen. De veiligheid van kinderen hebben immers de hoogste prioriteit. Daarnaast willen wij dat kinderen voor een lange periode veel plezier hebben met hun gave accuvoertuig.

Wij willen bij de aanschaf van de elektrische kinderauto speelgoed ontzorgen. Twijfel je over een product of wil je dit het liefst omruilen voor een ander speelgoedauto? Bij Plenty Thingz begrijpen wij dat heel goed. Wij bieden daarom tot wel 30 dagen na aanschaf de omruil- en retour service. Ook staan ons team van specialisten, beschikken over alle productkennis, klaar om te adviseren over je nieuwe aankoop op ieder gewenst moment van de dag.

Bestel vandaag nog de elektrische kinderauto met een uniek kenteken en dezelfde dag nog wordt de accu auto gratis verzonden.