Loopauto kinderen

Filter & sorteer

Loopauto voor kinderen

Bij Plenty Thingz kun een fantastische loopauto kopen. Er is veel vraag naar bij kinderen die net hun eerste stappen zetten en ideaal zijn voor het opbouwen van beenkracht. In het begin bewegen kinderen vaak hun benen naar elkaar toe. Op een gegeven moment beseffen ze dit en bewegen hun benen heen en weer. Ook leren ze al op jonge leeftijd balanceren en richtingsgevoel creëren via het stuur.

Ontzettend Gaaf

De leuke loopauto’s zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en merken en worden direct uit voorraad verzonden. Bekende merken zoals de Mercedes Loopauto worden geproduceerd onder licentie van de merkeigenaar en zijn prachtige replica’s van echte auto’s. Daarnaast kunnen rijdende voertuigen in vele vormen worden gebruikt. Voorbeelden zijn duwauto’s en speelgoed voor schommelstoelen. Als u de All-in-one loopauto bestelt, kunt u deze in meerdere vormen gebruiken en veel speelplezier gegarandeerd.

Wil je meer weten of de loopauto voor kinderen geschikt is? Lees dan ook even altijd de productomschrijving door. Daarin kun je gelijk zien hoe hoog de loopauto is, de afmetingen en in sommige gevallen hebben we ook een geïntegreerd muziekmodule. Dit is hartstikke leuk op een zonnig dag in tuin.

Kwaliteit & Betaalbaar loopauto kopen

Hier bij Plenty Thingz koop je de loopauto voor betaalbaar prijs. Kwaliteit van onze ontzettende leuke loopfietsen en trek & duwauto’s hebben bij Plenty Thingz altijd de hoogste prioriteit. Wij werken met gerenommeerde merken en eisen van ieder merk tevens dat zij de veiligheid het speelgoed nooit uit het oog verliezen. Daarom stellen wij, zoals u dat van ons mag verwachten, hieraan hoge eisen. Plezier met onze loopauto’s, loopfietsen en trek & duwauto’s is gegarandeerd en helpt tevens bij de eerste fiets- en loopervaring van kleine kinderen.

We willen de beste service bieden voor al het rijdend speelgoed dat u bij ons koopt. Twijfel je over het product of wil je deze vervangen door een ander model? Dat begrijpen we bij Plenty Thingz maar al te goed. Daarom bieden we een ruil- en retourservice aan binnen 30 dagen na aankoop. Met een volledige kennis van onze producten en een volledig begrip van welke producten aan uw behoeften voldoen, staat ons team van experts 24 uur per dag, klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij uw nieuwe aankoop.

Als je vandaag bestelt, verzenden we je loopfiets dezelfde dag nog gratis.