Loopfiets kinderen

Filter & sorteer

Loopfiets voor kinderen

Bij Plenty Thingz kun je de meest schattige en de stoerste loopfiets kopen. Kinderen zijn er weg van en wij helpen graag de jonge rijder met hun eerste fietservaring op deze schitterende loopfietsen. Natuurlijk zijn uren rijplezier gegarandeerd, maar er zijn ook vele andere voordelen. Jonge rijders raken van jongs af aan gewend aan het fietsen en leren balanceren.

Loopfietsen in dierenvormen

Het vinden van de juiste loopfiets was nog nooit zo eenvoudig. We hebben al een ruim assortiment loopfietsen voor kinderen van 1 t/m 4 jaar. Het is nog even belangrijk om de fiets te kiezen met de juiste hoogte en misschien nog wel het allerbelangrijkste dat je de loopfiets of trek-& duwauto’s kiest die je het leukste vindt. Wij hebben loopfietsen in verschillende dierenvormen zoals de loopfiets kinderen Unicorn en Leeuwen. Wil je liever een modern of houten loopfiets, dan zijn er meerdere kleuren. Daarnaast kun je op bijna elk model de hoogte van de zadel aanpassen, de fiets groeit als het ware met je mee.

Daarnaast zijn de loopfietsen zowel binnen als buiten te gebruiken. De meeste loopfietsen zijn namelijk voorzien van rubberen banden, waardoor je zeer comfortabel kunt fietsen. Deze zijn ideaal wanneer je in je huis rijdt. Als u de loopfietsen vaak buitenshuis gebruikt, raden wij aan om de fietsen met luchtbanden te gebruiken. Al met al veel opties. Wees er snel bij en koop vandaag nog een loopfiets.

Betaalbaar en ontzettend gaaf loopfiets kopen

Hier bij Plenty Thingz koop je de loopfiets voor betaalbaar prijs. Kwaliteit van onze ontzettende leuke loopfietsen en trek& duwauto’s hebben bij Plenty Thingz altijd de hoogste prioriteit. Wij werken met gerenommeerde merken en eisen van ieder merk tevens dat zij de veiligheid het speelgoed nooit uit het oog verliezen. Daarom stellen wij, zoals u dat van ons mag verwachten, hieraan hoge eisen. Plezier met deze loopfietsen de geweldige loopfietsen en trek & duwauto’s is gegarandeerd en helpt tevens bij de eerste fietservaring van kleine kinderen.

We willen de beste service bieden voor al het rijdend speelgoed dat u bij ons koopt. Twijfel je over het product of wil je deze vervangen door een ander model? Dat begrijpen we bij Plenty Thingz maar al te goed. Daarom bieden we een ruil- en retourservice aan binnen 30 dagen na aankoop. Met een volledige kennis van onze producten en een volledig begrip van welke producten aan uw behoeften voldoen, staat ons team van experts 24 uur per dag, klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij uw nieuwe aankoop.

Als je vandaag bestelt, verzenden we je loopfiets dezelfde dag nog gratis.