My Pony

Filter & sorteer

My Pony rollzone

Plenty Thingz heeft deze prachtige, rijdend speelgoed, van My Pony Rollzone en wij zijn enorm verheugd dit unieke product aan te bieden. De MY PONY Paarden en de My Pony Unicorn, rijdt door een galopperende bewegingen makkelijk vooruit. Hierdoor heb je het gevoel dat je op een echt paard springt. Het prachtige My Pony paard is eenvoudig te bedienen door zittend of staand het voetpedaal in te trappen en tegelijkertijd zit en sta bewegingen te maken.

Bovendien kan de hilarische My Pony paard eenvoudig in de gewenste richting worden gestuurd. Ga naar links, rechts of rechtdoor. Het is aslof je een echt paard ervaart. Dit product is degelijk gebouwd en de My Pony-paarden en de unicorn zijn zeer stabiel.

In tegenstelling tot andere merken hebben alle My Pony-modellen geen zichtbare stoelen en zijn ze uitgerust met een echt zadel zoals bij een echt Paard. Het is een echt Nederlands merk.

Het schattigste My Pony Paard – Unicorn

Het mooiste rijdend speelgoed om mee te spelen zijn My Pony Paarden. We bieden dezelfde producten ook in verschillende kleuren en maten aan. Rollzone My Pony is geweldig speelgoed om mee te spelen. Het beste product om met je vrienden te rijden. Dit model is heel stil, nagenoeg geruisloos en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

My Pony rollzone is betaalbaar en ontzettend gaaf

Je kunt Rollzone My Pony met hoge kortingen kopen bij Plenty Thingz. Bij ons staat de kwaliteit van de ontzettende leuke My Pony’s altijd voorop. We werken met bekende merken en eisen dat elk merk de veiligheid van My Pony s nooit mist. Daarom leggen we de lat zo hoog als we zouden verwachten.

Wij willen bij de aanschaf  volledig ontzorgen. Twijfel je over een product of wil je het vervangen voor een ander rijdend speelgoed? Bij Plenty Thingz begrijpen we dat maar al te goed. Daarom bieden we ruil- en retourservice binnen 30 dagen na aankoop. Ons team van specialisten, beschikken over alle productkennis, die volledige kennis van het product tot hun beschikking hebben, staat ook 24 uur per dag klaar voor advies en ondersteuning bij nieuwe aankopen.

Als je Rollzone My Pony vandaag bestelt, wordt My Pony dezelfde dag gratis verzonden.