Skelter kinderen

Filter & sorteer

Stoere jongens skelter

We hebben de leukste skelter voor je klaarliggen. Hiermee race je door de straten in een van de meest unieke go-karts in ons assortiment.

Skelter voor kinderen kopen online met gratis verzending

Plenty Thingz heeft niet alleen de mooiste skelters, maar ook de hoogste kwaliteit skelters. Je hebt nog nooit zo’n voordelig een uniek exemplaar rijdend speelgoed gezien als in onze webshop.

De kwalitatieve Skelters bestaat uit toffe merken zoals Rollzone, Vida XL en het eigen merk van Plenty Thingz. Wie wilt nou niet op jonge leeftijd rijervaring opdoen en de technieken leren van het rijden. Zoals de meeste jonge Plenty Thingz klanten, hebben Formule 1 veelal persoonlijke rijplezier en ervaring met skelters. Zoals je van Plenty Thingz gewend bent, staan wij garant voor kwaliteit en verliezen wij veiligheid nooit uit het oog. Dat willen we ook van onze leveranciers.

Rijden waar je maar wilt

Een skelter kopen voor kinderen of als je op zoek bent naar een vierwielig speelgoed, dan is dit buitenspeelgoed onoverwinnelijk op elk terrein. Het frame en de positie zorgen voor een optimale tractie die behouden blijft op wisselende ondergronden. De skelter kan je op de stoep, het grasveld of zelfs op zand, makkelijk vooruitkomen. Een Skelter rijden was nog nooit zo eenvoudig en plezier maken is dank gegarandeerd. Perfect voor kinderen die een hele dag op kart-avontuur willen gaan.

Genieten met een grote of kleine skelter is gegarandeerd

Racen en vooral plezier zijn gegarandeerd met dit ongewone buitenspeelgoed. De skelters zijn scherp geprijsd en we willen het kopen zo makkelijk mogelijk maken. Twijfel je over het product of wil je het vervangen door een ander rijdend speelgoed? Dat weten begrippen we bij Plenty Thingz maar al te goed. Daarom bieden we een ruil- en retourservice aan binnen 30 dagen na aankoop. Met volledige kennis van onze producten en een volledig begrip van de producten naar uw wens, staat ons team van experts 24 uur per dag klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij uw nieuwe aankoop.

Bestel je vandaag nog een stoere jongens skelter, dan sturen we hem dezelfde dag nog gratis naar je op.