Elektrische kinderstep

Filter & sorteer

Elektrische kinderstep kopen

Plenty Thingz is een online winkel voor alle elektrische steppen voor kinderen en reguliere niet gemotoriseerde steppen. Dankzij onze diverse collectie hebben we voor ieder kind en iedere volwassene de perfecte step. Wij verkopen comfortabele opvouwbare steppen, grote, step met verstelbare stuur en stevige steppen en alles daartussenin. Kindersteppen zijn erg handig voor de ontwikkeling van het evenwicht van het kind. Op een step leren sturen, coördineren en balanceren. Door regelmatig op de trottoirs te stappen, wordt het evenwicht van uw kind aanzienlijk verbeterd. Hier vind je opvouwbare steppen, stuntsteppen, elektrische steppen en steppen met grote banden. We hebben genoeg in de aanbieding, dus weer er snel bij en geniet volop van de elektrische step.

Gemak & Plezier

Een kinderstep is het perfecte speelgoed om de ontwikkeling van het evenwicht en de motoriek van uw kind te stimuleren. Plenty Thingz biedt kindersteppen in verschillende modellen, maten en kleuren aan voor kinderen vanaf 2 jaar oud. Daarnaast geeft een step de ultieme vrijheid. Het heeft meer voordelen, ook buiten het gemak voor de moderne forens Er gaat niets bovenop een goeie rit in het platteland op een elektrische kinderstep en als het weer ook meezit, voel je als geheel met je omgeving. Voor sommigen is het een prima vervoermiddel voor woon-werkverkeer of als je even naar de supermarkt gaat, dat heb je zo gepiept. Kinderen vinden niets leuker om met de step te bewegen en het voordeel voor de ouders is dat ze vaart maken.
Kindersteps zijn ideaal speelgoed om het evenwicht en de motoriek van kinderen te ontwikkelen. Plenty Thingz biedt kindersteps in verschillende modellen, maten en kleuren voor kinderen vanaf 2 jaar. Ook biedt de step/ scooter maximale vrijheid. Niets is fijner dan op een elektrische step door de natuur te cruisen en bij mooi weer voel je je één met je omgeving. Voor sommigen is dit een geweldig voertuig voor woon-werkverkeer of om naar de supermarkt te gaan. Kinderen vinden niets leuker dan op een step rijden, en het voordeel voor ouders is de snelheid

Bij het maken van een keuze is het belangrijk om met de leeftijd van het kind rekening te houden. Zo zijn de modellen met hele kleine wieltjes minder geschikt voor de kleinste kinderen, want bij onregelmatigheden op de stoep vallen de kleintjes eerder. Voor de jongste kinderen kunnen wij bijvoorbeeld een step met drie wielen adviseren, want dat geeft de beste stabiliteit.

Kwalitatief & Ontzettend leuk

Hier bij Plenty Thingz koop je de Elektrische step voor een betaalbare prijs. De kwaliteit van onze ontzettend leuke kindersteps is onze topprioriteit. Wij werken met kenmerken zoals Rollzone en eisen alle merken dat zus nooit concessies doen aan de veiligheid van hun speelgoed.

Daarom stellen wij hoge eisen, zoals je van ons mag verwachten. Plezier met deze kinderstep is gegarandeerd en het is een geweldige aanvulling op de eerste fietservaring van je kleintjes.

We willen je de beste service bieden voor elk rijdend speelgoed dat je bij ons koopt. Twijfel je over je het product of wil je het vervangen door een ander model? Dat begrijpen we bij Plenty Thingz maar al te goed. Daarom bieden we een ruil- en retourservice aan binnen 30 dagen na aankoop. Met een volledige kennis van onze producten en een volledig begrip van welke producten aan uw behoeften voldoen, staat ons team van experts 24 uur per dag, klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij uw nieuwe aankoop.

Als je vandaag bestelt, verzenden we je step dezelfde dag nog gratis.