Speelgoedkeuken

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Speelgoedkeuken

Een ambitieuze kleine chef-kok bereidt uw favoriete gerechten in de kinderkeuken. De lekkerste ingrediënten komen samen met het keukengerei voor een overheerlijke maaltijd. Geniet van eindeloos bakken!

Koken als een echte kok

De lekkerste gerechten kan je nu op jonge leeftijd bakken en braden in de bijzondere kleurrijke kinderkeukens van Plenty Thingz. Kook de lekkerste gerechten in je eigen speelgoedkeuken, bak taarten en bereid de meest gevarieerde maaltijden voor al je vrienden. De kinderkeuken maakt van de omgeving waar sterrenrestaurant. Deze kinderkeukens zijn van alle gemakken voorzien. Je kunt je afwas netjes houden en de speelgoedkeuken heeft tal van mogelijkheden om koken nog leuker te maken. Zo kun je geluiden opzetten bij het koken of de afzuigkap aanzetten met verlichting. Volop genieten dus.

Kinderkeuken in verschillende soorten

De kinderkeuken is een fantastisch speelgoedkeuken voor in de kinderkamer of woonkamer. De zachte kleuren en vormen zijn een lust voor het oog. De kinderkeukens zijn te verkrijgen zowel in hout evenals plastic en ook is een diversiteit aan meerdere kleurcombinaties. De kinderkeuken stimuleert kinderen om hun fantasie optimaal te gebruiken. U zou een pan moeten horen koken of een krakend geluid uit de oven. Na verloop van tijd komen kinderen met nieuwe geluiden, nieuwe gerechten en hele nieuwe verhalen.

Welke kinderkeuken je ook kiest, Plenty Thingz staat garant voor de hoogste kwaliteit.

Hoge kortingen, wees er snel bij

De kinderkeuken koop je bij Plenty Thingz koop je tegen voordelige prijzen. Kwaliteit van onze ontzettende leuke speelgoedkeuken hebben bij Plenty Thingz altijd de hoogste prioriteit. Wij werken met gerenommeerde merken en eisen van ieder merk tevens dat zij de veiligheid de kinderkeuken nooit uit het oog verliezen. Daarom stellen wij, zoals u dat van ons mag verwachten, hieraan hoge eisen.

Wij willen bij de aanschaf van het speelgoed volledig ontzorgen. Twijfel je over een product of wil je dit het liefst omruilen voor een ander product? Bij Plenty Thingz begrijpen wij dat heel goed. Daarom bieden wij na aanschaf 30 dagen omruil- en retour service. Ook staan ons team van specialisten, beschikken over alle productkennis, klaar om te adviseren over je nieuwe aankoop op ieder gewenst moment van de dag.

Bestel vandaag nog de speelgoedkeuken en dezelfde dag wordt de en kinderkeuken gratis verzonden.