Voetbaltafel

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Voetbaltafel online kopen

De voetbaltafel is misschien wel het leukste spel om te spelen met vrienden en familie, jong en oud. Je ziet ze altijd wel ergens staan. Maar waar je ze altijd wel vind is plaatselijke voetbalkantine of café, een perfecte plek om met vrienden tussendoor een potje te spelen. Maar waarom niet een voetbaltafel kopen voor in je huis of garage? Bij Plenty Thingz kun je kiezen uit geweldige voetbaltafels die je online kunt bestellen met gratis levering. Lekker handig, altijd op voorraad en leverbaar in verschillende formaten.

Tafelvoetbalspel voor het hele gezin

Hoe je dag verloopt, er is altijd wel tijd om even snel een tafelvoetbalspel te spelen met je collega’s, vrienden of familie. Een tafelvoetbalspel kopen is ook ideaal voor bedrijven die hun medewerkers een actieve pauze willen geven en even lekker hun hoofd leeg kunnen maken met een potje of een poule.

Bij ons heb je de keuze uit vaste voetbaltafels en inklapbare voetbaltafels. Deze laatste zijn handig inklapbaar en makkelijk op te bergen in een kast of achterin een ruimte. Onze grote tafels wegen ca. 60kg en worden met speciaal verzending geleverd op locatie. Er wordt een combinatie van staal en hout gebruikt voor een optimale duurzaamheid en levensduur. Voor vragen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor vragen of advies.