Fitness

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Fitnessartikelen

Plenty Thingz heeft een groot aanbod aan fitness en training producten. Wil je een sportiever tijd tegemoet gaan en beginnen met sporten? Kijk dan snel naar het aanbod dat wij hebben voor Fitnessartikelen.

Regelmatig sporten is fijn, en zeker als je over de juiste apparatuur beschikt. Van stijlvolle fitnesskleding tot fitnessapparatuur. Of je nu graag thuis, op de baan of ergens anders sport. Met Fitness & Training producten kun je op elk moment van de dag sporten!

Fitness in huis

Plenty Thingz heeft ruime collectie online fitnessartikelen in de categorie kleine fitness. Trekveren, Avento krachtband, Avento Fitnessstep, slambal, de pure2Improve Fitnesswiel, of gebogen veren zijn ook populairdere fitnessproducten. Al met al heel veel keuze. Het voordeel van een kleine fitness is dat je deze gemakkelijk mee kunt nemen als je op vakantie gaat, of je kunt hem in je kast bewaren. Daarnaast zijn het producten als toevoeging op al je sportactiviteiten. Bekijk ook onze loopbanden!

Deze fitnessartikelen zijn prima geschikt voor krachttraining thuis, maar natuurlijk ook in de sportschool. Dus ben je nog op zoek naar wat kleine fitnesstoestellen voor in huis?  Bij ons ben je aan het juiste adres. Stop met zoeken! Wij hebben een ruim assortiment aan crosstrainingen, vloermatten, fitnessmatten, aerobic gewichten, oefenballen, steps, lichaamsgewichttraining, medicijnballen, professionele voorhamers en Klein Fitness.

Sportfitness

Sportfitness is onder te verdelen in drie subcategorieën namelijk cardio training, krachttraining en crosstraining. Cardio training is voor iedereen beschikbaar. Je kunt dit op je eigen niveau doen en je zult zien dat je snel vooruitgang boekt. In de sportschool kun je bijvoorbeeld een loopband, crosstrainer of hometrainer gebruiken voor cardio training. Sport je liever graag thuis? Dan kun je de apparatuur natuurlijk ook zelf aanschaffen. Krachttraining wordt gebruikt om je lichaam vorm te geven en is geweldig voor zowel mannen als vrouwen. Het werkt ook geweldig voor mensen die willen afvallen. Het enige wat je nodig hebt zijn gewichtsets, dumbbells, kettlebells of andere apparatuur die de training moeilijker maakt. Crosstraining is een combinatie van krachttraining en cardio training.

Betaalbaar en Sportief

Plenty Thingz heeft een ruim assortiment aan goedkope en kwalitatieve fitnessartikelen. We willen je de beste service bieden bij alle aankopen.  Wil je het product omruilen of liever vervangen door een ander product? Dat begrijpen we bij Plenty Thingz en daarom bieden we een ruil- en retourservice aan binnen 30 dagen na aankoop. Met volledige kennis van onze producten en een volledig begrip van welke producten aan uw behoeften voldoen, staat ons team van de klantenservice 24 uur per dag, klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij uw nieuwe aankoop.