Fitnessbanden

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Fitnessbanden

Train met elastische fitnessbanden. Gymbanden, oefenbuizen en powerbanden zijn een zeer effectief trainingshulpmiddel waarmee u resultaten kunt behalen zonder uw huis te verlaten. Een complete lichaamstraining! Weerstandsbanden zijn geweldig voor dingen als weerstandstraining en dynamische krachttraining. Bovendien zijn elastische fitnessbanden en powerbanden geweldig voor het verkrijgen van dynamische weerstand bij het doen van squats, deadlifts en bankdrukken. Weerstandsbanden zijn echter niet alleen voor krachttraining, ze kunnen ook worden gebruikt voor stretching, revalidatie, snelheidstraining en gewrichtsmobiliteit.

Overal sporten met de fitnessbanden

De voordelen van trainen met elastische banden zijn al vele jaren bekend bij topsporters en worden in veel disciplines gebruikt, zoals gewichtsverlies, gewichtheffen, sprinten en vechtsporten. Met banden en buizen kun je de allerbelangrijkste borst, rug, armen, schouders, benen en natuurlijk buikspieren trainen. Het geheim van een band is simpel: hoe meer je aan de band trekt, hoe meer weerstand je hebt. Deze methode is niet beter of slechter dan de normale trainingsmethodes, maar zorgt wel voor een andere spierstimulatie. Het is de diversiteit aan trainingsmethoden die zeer gunstig is voor spiergroei.

Je geeft je spieren met de fitnessbanden meer flexibiliteit. Ook is er meer controle over je bewegingen. Ook staan de spieren constant onder spanning, wat bij dumbbells niet altijd het geval is. Daarnaast zijn fitnessbanden gemakkelijk met je meenemen. Je kunt ze namelijk gemakkelijk opgevouwen en meegenomen op vakantie, naar het werk of naar school.

Fitnessen met plezier

Bij Plenty Thingz vind je alles voor sportartikelen en fitnessartikelen. Van gewichten tot fitnessbanden. Betaalbaar, mooie en nog eens sportief.

We willen je de beste service bieden bij alle aankopen. Wil je het product omruilen of liever vervangen door een ander product? Dat begrijpen we bij Plenty Thingz en daarom bieden we een ruil- en retourservice aan binnen 30 dagen na aankoop. Met volledige kennis van onze producten en een volledig begrip van welke producten aan uw behoeften voldoen, staat ons team van de klantenservice 24 uur per dag, klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij uw nieuwe aankoop.