Yoga & Pilatesmatten

Filter & sorteer

Yogamatten – Pilatesmatten

Plenty Thingz wil het beste voor elke klant. Daarom hebben we zorgvuldig producten van de hoogste kwaliteit geselecteerd om jou te helpen het meeste uit yoga en pilates te halen. Op zoek naar een Pure2Improve meditatiekussen met de juiste vulling voor een perfecte lichaamsondersteuning, geschikt voor yoga en meditatie? Pure2Improve vloermat, Pure2Improve fitnessmat of Avento vloermat? Wij hebben het in huis en bieden Yoga & Pilatesmatten altijd tegen scherpe prijzen.

Comfortabel

Een comfortabele yogamat vormt de perfecte basis voor dergelijke oefeningen. Speciaal voor Pilates en fitness hebben we yogamatten in verschillende kleuren. Waar moeten consumenten op letten bij het kopen van een yogamat? Er zijn enkele richtlijnen om in gedachten te houden bij het kiezen van een mat. Allereerst is het goed om te weten welke vorm van yoga je wilt beoefenen en waar je dat wilt doen. Yogavormen en zitomgevingen stellen verschillende eisen aan yoga & pilatesmatten. Dit komt vooral door de dikte en het materiaal, maar ook door het gewicht en de lengte van de mat. Na het lezen van dit beweegadvies weet je welke yogamat het beste bij jou past en ben je ready to go!

Dikte is het belangrijkste verschil tussen matten en kan een enorm verschil maken bij het beoefenen van yoga. De dikte van yogamatten schommelt doorgaans tussen 1,5 en 9 mm, en de aanbevolen dikte varieert afhankelijk van de vorm van yoga die je beoefent. Hoe langer je dezelfde houding vasthoudt in een yogahouding, hoe meer comfort je ogenschijnlijk nodig hebt. Om deze reden kun je het beste dikke, comfortabele matten gebruiken voor zachte yoga, terwijl je dunnere matten kunt gebruiken voor dynamische yoga. Voor zachte yoga raden we een mat van 5 tot 8 mm aan, en voor dynamische yoga raden we een mat van 3 tot 5 mm aan. Voor onze dunnere dynamische yogamatten hebben we ervoor gezorgd dat ze slipvast en stabiel zijn, zodat je je evenwicht kunt bewaren. Voor extra grip kun je er altijd voor kiezen om een ​​andere anti-sliphanddoek of anti-slipsokken te gebruiken.

Betaalbaar en Kwaliteit

Hier bij Plenty Thingz hebben wij alle producten die je het mogelijk maakt om op de juiste manier Yoga en Pilates te doen. Kwalitatieve producten voor een betaalbare prijs. De kwaliteit van onze ontzettend leuke yogamatten en andere producten heeft onze topprioriteit. Wij werken met kenmerken en eisen van alle merken dat ze nooit concessies doen aan de veiligheid van hun speelgoed.

Daarom stellen wij hoge eisen, zoals je van ons mag verwachten. Plezier met onze producten is gegarandeerd en het is een geweldige aanvulling op je eigen sportschool thuis.

We willen je de beste service bieden bij alle aankopen. Twijfel je over je het product of wil je het vervangen door een ander product? Dat begrijpen we bij Plenty Thingz. Daarom bieden we een ruil- en retourservice aan binnen 30 dagen na aankoop. Met een volledige kennis van onze producten en een volledig begrip van welke producten aan uw behoeften voldoen, staat ons team van experts 24 uur per dag, klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij uw nieuwe aankoop.

Als je vandaag bestelt, verzenden we je aankoop dezelfde dag nog gratis.