Baby & Peuter

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Baby & Peuter

Het fijnste kinderspeelgoed voor kinderen vind je hier in de leukste webwinkel. Leuke kleuren en zachte vormen stimuleren kinderen om met het speelgoed te spelen. Door vast te pakken, aan te raken en te kauwen leer je de wereld geleidelijk aan kennen. Kinderspeelgoed is niet alleen gemaakt voor spelletjes, maar ook voor de ontwikkeling van je kind. Dit maakt het speelgoed voor Baby & Peuter niet alleen ontzettend gaaf en ook nog eens erg leerzaam. Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment aan producten die de dagelijkse activiteiten met de kinderen vergemakkelijken, te denken aan zwangerschapskussen, buggy’s, kinderwagen en bedhekjes.

Speelgoed speciaal voor peuters

Peuters verkennen de wereld door te voelen, te zien en te spelen. Al spelend leer je alles over kleuren, vormen, letters en cijfers. Peuterspeelgoed kan deze ontwikkeling stimuleren. Bijvoorbeeld speelgoed voor buitenactiviteiten, blokken en mallen voor ovens.

Peuterspeelgoed leert niet alleen vormen en kleuren, maar stimuleert ook de ontwikkeling van de grove motoriek. Zo kunnen ze bijvoorbeeld hun eerste stapjes als loper zetten, perfect om te leren lopen of gewoon lekker te relaxen in een springkussen. Alle kinderen zullen eindeloos plezier beleven aan ons assortiment peuterspeelgoed.

Baby’s zijn ook erg mobiel in bed en hebben meer kans om tijdens het slapen om te rollen of per ongeluk uit bed te vallen. Daarom is een zeer comfortabele leuning perfect om zwaar vallen uit bed te voorkomen.

Veel keuze en top kwalieit

Plenty Thingz heeft een breed scala aan Baby & Peuter producten  in een breed assortiment aan kwaliteit tegen scherpe prijzen en vooral betrouwbare  baby & peurter. Het perfecte speelgoed voor veel plezier thuis of buiten. Kwaliteit staat bij ons altijd op de eerste plaats. We willen de beste service bieden voor al het baby & peuter speelgoed. Twijfel je over het product of wil je deze vervangen door een andere trampoline? Dat weten wij Plenty Thingz maar al te goed. Daarom bieden we een ruil- en retourservice aan binnen 30 dagen na aankoop. Met een volledige kennis van onze producten en een volledig begrip van welke producten aan uw behoeften voldoen, staat ons team van experts 24 uur per dag, 24 uur per dag klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij uw nieuwe aankoop. Als je vandaag bestelt, verzenden we je buitenspeelgoed dezelfde dag nog gratis.