Driewieler voor kinderen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Driewieler kopen

Kinderen leren hun eerste stapjes zetten op een loopfiets of loopauto. Hiermee leren ze de basisvaardigheden zoals het balanceren en krachtopbouw in de beentjes. Daarnaast krijgen ze richtingsgevoel met het sturen van de loopauto of loopfiets. De kinderdriewieler is de perfecte opvolger perfect voor kleintjes die in stijl willen rondrijden, plezier willen hebben in de buitenlucht en om echt te leren fietsen. Dit rijdend speelgoed de driewieler is onmisbaar. De perfecte leerfiets voor kinderen die hun eerste fietservaring willen opdoen!

Uniek ontwerp driewieler voor kinderen

Kinderfietsen, driewielers en ontwerpen zijn ideaal voor beginners. Zijwieltjes bieden optimale ondersteuning in bochten om zijdelings struikelen tot een minimum te beperken, zodat kinderen met een glimlach van de driewieler urenlang kunnen genieten.

Op een driewieler kan je kind gemakkelijk met de voeten op de grond trappen of de pedalen gebruiken om zich te verplaatsen. Daarnaast zijn er bij sommige modellen ook opbergmanden aan de voor- en achterkant voor uw kind om zijn favoriete speelgoed mee te nemen. De ergonomische stoel voorkomt dat kinderen gaan achteroverleunen tijdens het rijden, de kans op een val minder wordt en bovendien zorgt het ook nog eens voor een comfortabele zit.

Betaalbaar en ontzettend gaaf

Bij Plenty Thingz koop je de driewieler voor betaalbaar prijs. Kwaliteit van onze ontzettende leuke driewielers hebben altijd de hoogste prioriteit. Wij werken met gerenommeerde merken en eisen van ieder merk tevens dat zij de veiligheid het speelgoed nooit uit het oog verliezen. Daarom stellen wij, zoals u dat van ons mag verwachten, hieraan hoge eisen. Plezier met deze loopfietsen en de geweldige driewielers is gegarandeerd en helpt tevens bij de eerste fietservaring van kleine kinderen.

We willen de beste service bieden voor al het rijdend speelgoed dat u bij ons koopt. Twijfel je over het product of wil je deze vervangen door een ander model? Dat begrijpen we bij Plenty Thingz maar al te goed. Daarom bieden we een ruil- en retourservice aan binnen 30 dagen na aankoop. Met een volledige kennis van onze producten en een volledig begrip van welke producten aan uw behoeften voldoen, staat ons team van experts 24 uur per dag, klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij uw nieuwe aankoop.

Driewieler voor kinderen vandaag kopen is dezelfde dag nog gratis verzonden!