Snelle levertijd
Gratis verzending
Laagste Prijs Garantie
30 dagen bedenktijd
Niet goed? Geld terug!
Tot € 20.000
Kopersbescherming

Cadeaukaart

Een cadeaubon is het perfecte cadeau en een geweldig gebaar om aan iemand te geven. Wij accepteren de VVV cadeaukaart en werken ook aan onze eigen Plenty Thingz cadeaukaart. Heb je een VVV-kaart? Dan kan je per vandaag ook terecht in onze webshop. Je hebt bij Plenty Thingz de keuzemogelijkheid uit meer dan 50.000 artikelen in onder meer Speelgoed, Sportartikelen, Meubelen en Huis & Tuin. In onze webshop, Plenty Thingz vindt je wat je zoekt.

Je kunt het tegoed op je kaart over het gehele assortiment zonder enige restricties besteden.  Heb je onvoldoende tegoed op je kaart? Geen enkel probleem, je kunt het overig deel altijd van het aankoopbedrag voldoen met de overige betaaloplossingen.

VVV Cadeaukaart

Sinds kort geldt het maximum te besteden bedrag per transactie van een €50 voor cadeaubonnen. Het maximum van €50 geldt alleen voor cadeaubonnen die op meerdere plekken te gebruiken zijn zoals de VVV Cadeaukaart.

Plenty Thingz

Heb je vragen of wil je meer te weten te komen over de verschillende betaalmogelijkheden? Met een volledige kennis van onze producten & diensten en een volledig begrip van welke producten aan uw behoeften voldoen, staat ons team van experts van de klantenservice 24 uur per dag klaar om te adviseren en ondersteunen.