Snelle levertijd
Gratis verzending
Laagste Prijs Garantie
30 dagen bedenktijd
Niet goed? Geld terug!
Tot € 20.000
Kopersbescherming

Betaalmogelijkheden bij Plenty Thingz

Voor elke website of webshop is het belangrijk dat klanten op een veilige en betrouwbare manier hun aankopen kunnen betalen. Bij Plenty Thingz heeft u de keuze uit verschillende betaalmethoden voor het afrekenen van uw bestelde artikelen.

iDEAL

iDEAL wordt gezien als de meest populaire online betaalmethode. Plenty Thingz heeft iDEAL geïntegreerd in het webwinkel systeem om te kunnen betalen via uw eigen bank (Rabobank, SNS, ABN, Knab, bunq etc.). De betaling middels iDEAL wordt direct verwerkt en u kunt in uw bankaccount direct zien of de betaling is voltooid. Kortom; veilig en snel!

Achteraf betalen met Klarna

Wilt u uw bestelde artikel(en) eerst ontvangen en achteraf betalen? Ook dat is geen probleem bij Plenty Thingz. Met Achteraf Betalen van Klarna heeft u de keuze om direct, binnen 14 of 30 dagen na aankoop te betalen of gespreid te betalen. De directe betaalmogelijkheid werkt op een vergelijkbare manier als een betaling middels iDEAL en bij de betaling binnen 2 of 4 weken heeft u de optie om uw product eerst uit te proberen en daarna pas te betalen. Er worden hiervoor geen extra kosten in rekening gebracht. Recentelijk biedt Klarna ook de mogelijkheid aan om in delen te betalen.

PayPal

Bij Plenty Thingz heeft u ook de mogelijkheid om uw betaling te voldoen via PayPal. Dit veilige en betrouwbare online betalingssysteem wordt door vele websites en webshops gebruikt. Wanneer u een PayPal-account heeft aangemaakt, kunt u deze linken aan uw bank- of creditcard account. Ook PayPal staat bekend om een snelle verwerking van de betaling.

VVV Cadeaukaart / VVV Giftcard / VVV Online Cadeaucode

Elke bestelling bij Plenty Thingz is ook te betalen met een VVV Cadeaukaart (of een van de andere VVV-tegoed mogelijkheden). Vul in het betaalsysteem het kaartnummer en de bijbehorende pincode in en je tegoed wordt direct verrekend met het totaalbedrag. Als het tegoed van de cadeaukaart niet toereikend is, kan het resterende bedrag met een van de andere betaalmethodes worden voldaan.

Webshop Giftcard

Bij Plenty Thingz heb je ook de mogelijkheid om je aankopen te betalen met de Webshop Giftcard. Vul de 19-cijferige code die op de kaart (of in de e-mail bij een online aankoop) staat in bij het afrekenen en de waarde van de giftcard wordt direct verrekend met het totaalbedrag. Wanneer je niet voldoende tegoed op de Webshop Giftcard hebt staan, kan je het resterende bedrag betalen met een van de andere betaalmogelijkheden.

Zijn de betalingsmogelijkheden van Plenty Thingz betrouwbaar?
Plenty Thingz vindt het belangrijk dat alle betalingen in de webshop op een veilige, betrouwbare, effectieve en toegankelijke manier kunnen worden uitgevoerd. Wij hebben er dan ook voor gekozen om verschillende mogelijkheden hiervoor te bieden. Alle hierboven genoemde mogelijkheden worden door controlerende instanties bestempeld als veilig en betrouwbaar. Ook voldoet Plenty Thingz hiermee aan de voorwaarden en eisen die het webwinkel keurmerk stelt met betrekking tot betalingsmogelijkheden voor klanten.

Hebt u vragen over de betaalmogelijkheden van Plenty Thingz? Neem gerust contact met ons op.