Snelle levertijd
Gratis verzending
Laagste Prijs Garantie
30 dagen bedenktijd
Niet goed? Geld terug!
Tot € 20.000
Kopersbescherming

De hipste trend van 2022: elektrische step

De elektrische steps zijn haast niet meer uit het straatbeeld te denken. Je ziet de e-steps, ook wel kindersteps genoemd, al meerdere jaren veel in andere Europese landen voorbij rijden. Sinds een klein jaar wordt de elektrische step in Nederland ook steeds populairder. Misschien overweeg jij ook om een e-step te scoren voor jezelf of je kind. Plenty Thingz is specialist in rijdend speelgoed, waaronder ook de elektrische steps van Rollzone. Dit zijn alle details die je over ons assortiment aan e-steps wilt weten!

Wat maakt een elektrische step nou zo leuk?

Onze e-steps van ROLLZONE zijn ideaal omdat ze inklapbaar en licht zijn. Je kunt ze daardoor gemakkelijk meenemen in het openbaar vervoer. Dat maakt de elektrische steps erg leuk voor wanneer je een dagje weg gaat en handig als je in de stad woont. Een e-step is een mooi alternatief voor de scooter; het is duurzamer en voordeliger.

Met onze Rollzone steps mag je in Nederland op het fietspad rijden, zolang je niet harder rijdt dan 25 kilometer per uur. Je mag niet op de openbare weg en op de stoep rijden met een e-step. Wanneer je gaat rijden met een elektrische step is het belangrijk dat je goed anticipeert op het verkeer en ten alle tijden alert bent! Gaat je kind gebruik maken van de step? Blijf er dan altijd bij en zorg ervoor dat je kind een helm draagt.

Plenty Thingz heeft maar liefst 4 verschillende modellen e-steps in het assortiment.

ROLLZONE ES02 elektrische step

De Rollzone ES02 e-scooter is een razend populaire step onder de jongeren. Deze step is voorzien van een krachtige 250 watt aandrijving en 24 volt lithium accu. De (brushless) motor is zonder ketting of riem, dus compact in het wiel ingebouwd. Verder heeft de deze elektrische step een ergonomisch gas- en remhendel, een digitaal scherm die de snelheid en accu weergeeft, een stabiele standaard en led verlichting.

De snelheid van deze Rollzone step is verstelbaar in 2 standen met een maximum snelheid tot 25 kilometer per uur. Een volle accu van deze e-step heeft een bereik van 15-20 kilometer. De snelheid en actieradius zijn uiteraard afhankelijk van ondergrond, temperatuur, helling, gewicht van de bestuurder en de staat van je accu.

Door de banden en het geveerde voorwiel rijdt de step erg comfortabel.

 

ROLLZONE ES06 elektrische step

De Rollzone ES06 lijkt op het gebied van design veel op het Rollzone-model hierboven. Het verschil tussen de twee modellen is dat de ES06 step een groter bereik heeft in kilometers en wat sneller rijd. De e-scooter is een van de nieuwste types. Dit model heeft een krachtige 26 volt lithium accu en een 350 watt aandrijving.

De snelheid van de Rollzone ES-06 is verstelbaar in twee standen met een maximum snelheid tot 30 km per uur. De accu is goed voor een actieradius (bereik) van 20-25 km. Deze e-scooter is daarom dus perfect voor als je de step echt als dagelijks vervoermiddel wilt gebruikt.

 

ROLLZONE ES16 e-step

Deze Rollzone step heeft net weer een ander design dan de andere e-steps. Dit verschil zie je bij de onderkant. Het is een elegant en stoer design. Deze elektrische step heeft een krachtige 36 volt lithium accu en een 250 watt aandrijving.

De snelheid van de Rollzone ES16 is ook verstelbaar in twee standen met  een max snelheid tot 25 km per uur. Met de volle accu heb je maar liefst 15 tot 25 kilometer bereik . Ook deze step is voorzien van luxes zoals een digitaal scherm, led verlichting, een ergonomisch gas- en remhendel en een stabiele standaard.

De Rollzone ES16 weegt 11 kilo dus is ook makkelijk mee te nemen!

E-steps voor kinderen

Speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar verkopen we ook een elektrische kinderstep. Deze bieden we aan met en zonder zitje. Deze e-scooters rijden minder hard zodat ze wat veiliger zijn voor de kids. Deze step heeft een 120 watt motor waardoor de step tot wel 12 km per uur kunnen rijden.

Ook zijn deze steps wat kleiner, hierdoor hebben ze een draagcapaciteit van 50 kilo.

Deze elektrische step is uitgerust met een milieuvriendelijke motor waardoor hij soepel en stil loopt. Een volle accu werkt tot 30 minuten. Ook heeft de step een achterrem. Ook de kindersteps zijn inklapbaar waardoor ze makkelijk op te bergen zijn!

Over Rollzone

Rollzone is een Nederlands hoogwaardig merk. De producten van het merk zijn van goede kwaliteit. Naast elektrische steppen produceert Rollzone ook mooie zelf rijdende speelgoeddieren – My Pony ! Alle ROLLZONE producten voldoen aan de strenge veiligheidseisen en zijn voorzien van een CE keurmerk. Mocht je nou vragen hebben over deze producten, schroom dan die om contact met ons op te nemen!

Staat de Rollzone e-step al op jouw wensenlijst? Laat het ons weten via Instagram!

Meer lezen?

Gezellige activiteiten voor het hele gezin!

Ons favoriete buitenspeelgoed

Hoe kun je een betrouwbare webshop herkennen?