Snelle levertijd
Gratis verzending
Laagste Prijs Garantie
30 dagen bedenktijd
Niet goed? Geld terug!
Tot € 20.000
Kopersbescherming

Over Plenty Thingz

Plenty Thingz is een jonge organisatie die begin 2020 van start is gegaan met de gelijknamige webshop waarop duizenden artikelen te vinden zijn. Op Plentythingz.nl vindt u wat u zoekt. Van verantwoord kinderspeelgoed tot aan zakelijke en industriële artikelen. Dat er behoefte is aan een dergelijke webshop blijkt wel uit het stormachtige succes dat wij hiermee boeken. Sinds de oprichting stromen de bestellingen dagelijks binnen en groeit onze klantenkring gestaag.

Online platform

Iedereen is van harte welkom om zich bij ons aan te sluiten. Doe je voordeel met onze naamsbekendheid en onze enorme bezoekersaantallen om jouw producten of diensten aan de man te brengen. Een win, win, win situatie vinden wij. Ons platform breidt zich daarmee uit, onze bezoekers krijgen een nog groter aanbod en jij start direct met een goede afzetmarkt. Informeer naar de mogelijkheden.

Ons team

De automatisering maakt het mogelijk dat wij met een klein team kunnen werken. Naast de oprichter bestaat het team uit marketeers, inkopers en klantenservice medewerkers. Het kleinschalige karakter van ons team maakt het mogelijk om de lijnen kort en de communicatie optimaal te houden.

Visie en missie

Klanttevredenheid staat bovenaan ons lijstje. Dat is volgens ons het geheim tot succes. Wanneer onze klanten op- of aanmerkingen hebben of producten in ons assortiment missen, wordt daar serieus naar gekeken. Indien mogelijk wordt er navenant actie ondernomen.

Om ons assortiment actueel en up-to-date te houden, houden onze inkopers steeds de laatste trends in de gaten en spelen daar op in. Producten waar na verloop van tijd geen vraag meer naar is, gaan uit het assortiment. Dat heeft als groot voordeel dat u bij ons in de shop altijd slaagt voor een uniek geschenk of net dat ene product vindt waar u naar op zoek was.

Wij werken transparant. Bij ons zitten geen addertjes onder het gras. Geen kleine lettertjes en ook geen verborgen voorwaarden. Bent u achteraf niet tevreden met het aangekochte product, dan stuurt u het gewoon terug. Bij ons heeft u tot dertig dagen na aankoop het recht om u te bedenken. No questions asked en zo snel mogelijk uw geld weer terug.

Anders dan anderen bij Plenty Thingz

We zijn er best een beetje trots op dat wij ons onderscheiden van de doorsnee webshop. In onze lijst van USP’s staan ongetwijfeld punten die andere shops ook noemen. Waarin verschillen wij dan? Wij hebben alle USP’s die elders worden gepropageerd en meer.

Leest u zelf maar:

  • Uitstekende klantenservice. Wij begrijpen dat we niet zonder u kunnen;
  • Betalen zoals u dat prettig vindt: vooruit, achteraf, online via een beveiligde verbinding of per factuur;
  • Wij hebben het webshop keurmerk;
  • 30 dagen bedenktijd op al uw aankopen;
  • Aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk en het ODR-platform van de Europese Commissie. Uw eventuele klachten worden dus zeker gehoord;
  • Geen verzendkosten;
  • Snelle levering;
  • Altijd een Track and Trace code om uw bestelling te kunnen volgen.
  • The sky is the limit

Samen met onze partners lijkt er geen einde te komen aan de diversiteit en de omvang van ons platform. Toch blijft ons platform bijzonder gebruikersvriendelijk. Door de subtiele zoekfuncties heeft u in een wip gevonden waar u naar zoekt.

Heeft u tips voor ons of zijn er producten die u mist? Neemt u dan gerust even contact met ons op.