Snelle levertijd
Gratis verzending
Laagste Prijs Garantie
30 dagen bedenktijd
Niet goed? Geld terug!
Tot € 20.000
Kopersbescherming

Ruilen en retourneren

Voor jouw Plenty Thingz bestellingen geldt een zichttermijn van 30 dagen vanaf de eerstvolgende dag dat de bestelling is afgeleverd. Binnen deze 30 dagen mag je het artikel bekijken, beoordelen en uitproberen zoals je dat in een winkel zou doen, tenzij anders vermeld. Je kunt het artikel retourneren als het artikel compleet is en, voor zover redelijkerwijs mogelijk, in originele staat en fabrieksverpakking. Indien het product beschadigd, vuil of incompleet is geraakt door gebruik van het artikel dan ben je verantwoordelijk voor waardevermindering van het artikel en wordt een percentage van je terugbetaling in rekening gebracht.

Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn producten die tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument; die duidelijk persoonlijk van aard zijn; die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden; die snel kunnen bederven of verouderen; waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financieel markt waarop de ondernemer geen invloed heeft; losse kranten en tijdschriften; audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

Je dient binnen de zichttermijn van 30 dagen aan te geven dat je jouw bestelling wilt retourneren. Na de melding heb je nog 30 dagen de tijd om de order daadwerkelijk te retourneren.

Kostenloos Ruilen en Retourneren

Onze retourprocedure is KOSTENLOOS mits u gebruik maakt van onze retourprocedure en specifieke vervoerder. Indien u ervoor kiest de retourzending door een andere vervoerder te laten uitvoeren, kunnen wij u de gemaakte kosten niet terugbetalen. Wij zullen het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen terugbetalen, via hetzelfde betaalmiddel (voor zover technisch mogelijk) als waar oorspronkelijk de aankoop mee is gedaan.

Als uw aankoop is gedaan via Klarna, dan heeft u de optie de betaling 30 dagen uit te stellen. U kunt deze optie vinden in uw Klarna account.

Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Aanmelden

Uw retouraanvraag kunt u eenvoudig aanmelden door ons te mailen.

Dit kan via de e-mail: klantenservice@plentythingz.nl
Of klik hier om een retour aan te vragen via ons herroepingsformulier. Wij zullen dan de retour afwikkeling verzorgen.

Let op, je dient binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling aan te geven dat je wilt retourneren. Indien je geen gebruik maakt van onze retourservice ontvangen we graag het verzendbewijs inclusief het Track & Trace nummer.

Geef ook aan op de verpakking dat het een retour betreft, je kunt hiervoor het herroepingsformulier uitprinten en bijvoegen, of zelf een soortgelijk formulier invullen en op de verpakking aanbrengen.